X GAMES Aspen 2022 gdzie oglądać? 21-23 Stycznia.

W tym roku z pewnością będzie można obejrzeć wszystko z własnej perspektyw instalując na Tablecie lub TV specjalna aplikacje „X Games Aspen 2022” na IOS lub X Games 2022 na Androida. Przyznam się, że jeszcze nie oglądałem tak żadnych zawodów ale możliwość powtórek i przełączania kamer brzmi bardzo obiecująco.

Niestety Aplikacja nie działa dla naszego regionu. Ale może, ktoś będzie próbował przez jakiegoś VPN.

Oczywiście możesz to śledzić na YT

W Polsce niestety nie ma transmisji choć jest Czechach, Słowacji, Grecji, Karaibach, Serbii… no ale może u nas nie ma komu tego oglądać.

Można też na Facebook

X Games Facebook Channel: https://www.facebook.com/XGames/
Friday, Jan. 21, 12:30 p.m. ET/9:30 a.m. PT: Jeep Women’s SBD Slopestyle
Friday, Jan. 21, 2:30 p.m. ET/11:30 a.m. PT: Women’s Ski Big Air
Friday, Jan. 21, 4:30 p.m. ET/1:30 p.m. PT: Special Olympics Unified Ski and Snowboard
Friday, Jan. 21, 8 p.m. ET/5 p.m. PT: Wendy’s SBD Knuckle Huck
Friday, Jan. 21, 9 p.m. ET/6 p.m. PT: Women’s Ski SuperPipe
Saturday, Jan. 22, 12:30 p.m. ET/9:30 a.m. PT: Jeep Women’s Ski Slopestyle
Saturday, Jan. 22, 7 p.m. ET/4 p.m. PT: Women’s SBD SuperPipe
Saturday, Jan. 22, 8:45 p.m. ET/5:45 p.m. PT: Men’s Ski Big Air

Lub na YouTube

X Games YouTube: https://www.youtube.com/XGames
Friday, Jan. 21, 12:30 p.m. ET/9:30 a.m. PT: Jeep Women’s SBD Slopestyle
Friday, Jan. 21, 2:30 p.m. ET/11:30 a.m. PT: Women’s Ski Big Air
Friday, Jan. 21, 4:30 p.m. ET/1:30 p.m. PT: Special Olympics Unified Ski & Snowboard
Friday, Jan. 21, 8 p.m. ET/5 p.m. PT: Wendy’s SBD Knuckle Huck
Friday, Jan. 21, 9 p.m. ET/6 p.m. PT: Women’s Ski SuperPipe
Saturday, Jan. 22, 12:30 p.m. ET/9:30 a.m. PT: Jeep Women’s Ski Slopestyle
Saturday, Jan. 22, 7 p.m. ET/4 p.m. PT: Women’s SBD SuperPipe
Saturday, Jan. 22, 8:45 p.m. ET/5:45 p.m. PT: Men’s Ski Big Air

A wy komu będziecie kibicować? Lista zawodników.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.